ایستگاه دانش
...

تقویت حافظه‎

کتاب راههای تقویت حافظه‎

بخشی از محتوای کتاب:

شاید بعضی اوقات با ضعف حافظه یا بی حافظگی روبرو شده اید. مثلا می خواهید چیزی یا نام شخصی و مکانی را به یاد آورید ولی نمی توانید، یا گاهی یک عملی را که هر روز آن را انجام می داده اید را در یک لحظه فراموش کنید. در این کتاب عوامل این ضعف و راه درمان آن نیز آمده. شما می توانید با مطالعه این کتاب حافظه خود را بشناسید و در تقویت آن دستورالعمل های لازم را انجام دهید تا حافظه قوی داشته باشید. در رابطه با حافظه و تقویت این قوه کتابهای بسیاری نوشته شده است. در این کتاب علاوه بر اصول یادگیری و راه های تقویت حافظه، احادیثی که از معصومین(علیهم السلام) و رهنمودهای ایشان روایت شده را نیز گنجانده ایم با فرمایشات ائمه کتاب را متبرک نموده ایم. علاوه بر آن سعی شده در این کتاب از زیاده گویی بپرهیزیم و بیشتر به نکات اصلی وکلیدی در این رابطه بپردازیم.

در این کتاب به راه کارها ، توصیه ها و همچنین خوردن بعضی از مواد و انجام بعضی از کارها اشاره شده که جز با تلاش و کوشش جدی فرد مورد تاثیر واقع نمی شود.

لینک دانلود:

لینک دانلود

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 1 مهر 1392برچسب:, توسط ELAHE |

نام کتاب : مراحل خوشنویسی و آداب و وظایف خوشنویسان

آغاز و انجام خوشنویسی به شش دوره منقسم است: ابتدائی ، متوسطه ، خوش ، عالی ، ممتاز ، استادی از میان علاقه مندانی که قدم در راه فراگیری این هنر می گذارند کمتر کسی یافت می شود که تمام این راه را طی کند و به استادی برسد. بیشتر آنان در رسیدن به یک ، دو ، یا سه دوره ی آن توفیق می یابند ؛ زیرا کاری پر زحمت و مشکل است که فقط عشق و علاقه آسانش می کند و در خور حوصله هر کس نیست .

مخصوصاً زندگی ماشینی امروز و مشغله ی زندگی متنوع، کمتر به اشخاص اجازه می دهد که به این هنر ارزنده بپردازند و در این راه پیشتر روند و جز دلباخته ای به ادامه و تکمیل آن نمی پردازد.

مراحل خوشنویسی و آداب و وظایف خوشنویسان

لکن قدر لازم برای هر با سواد این است که اگر چه مدت کوتاهی ، نزد استاد ، با مختصری از اصول و قواعد صحیح نوشتن کلمات و ترکیبات آن آشنائی پیدا کند ، تا حدی که خطی خوانا و روشن داشته باشد و بیننده و خواننده را در آن رغبتی دست دهد و این خود طی دوره ی ابتدائی و رسیدن به آغاز دوره ی متوسطه حساب می شود. از این پس به نسبت علاقه مندی و فعالیت و استعداد می تواند به مراتب بالاتر برود تا اینکه به ترتیب، دوره های خوش و عالی و ممتاز را بگذراند و کم کم به مقام استادی نایل گردد.

لذا برای فراگیر ِ مبتدی لازم است روی حروف و کلمات سرمشق استاد دقت کند و حرکات و گردشهای آن را در نظر بگیرد ، هر چند که بد و ناصاف نویسد به صبر و حوصله کلمات را در حد و اندازه ی سرمشق نقل و تکرار کند و تا مدتی بدون سرمشق و از پیش خود چیزی ننویسد و پیوسته از شیوه و اسلوب استاد پیروی نماید تا به نیروی طبع و قابلیت، شیوه و ربط استاد را به دست بیاورد و دستش در این کار قوت یابد.

لازم است که قلم مشق را به اندازه ی درشتی و ریزی خط سرمشق انتخاب کند و از مشق کردن روی سرمشقهای ناقص که استادانه نیست برحذر باشد و تا جایی که ممکن است روی خط بد و ناقص نگاه نکند. ( برای خواندن ادامه متن، فایل را دانلود کنید)

لینک دانلود کتاب

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 1 مهر 1392برچسب:, توسط ELAHE |
.: Weblog Themes By LoxBlog :.